Обяви

Пусни безплатна обява Всички обяви

Ветеринарни лекари в България

По области


Търсене по номер

Начало » Адреси » Ветеринарни клиники и кабинети

Ветеринарни клиники и кабинети

 


Ветеринарен комплекс " Д-р Дулитъл"

Град: Бургас

 ул."Цар Калоян"45

д-р Розалина Маринова-  0895 738 398 ;

д-р Евгени Момчилов - 0895 738 074 ;

д-р Диляна Киркова - 0893 488 388

Ветеринарен комплекс "Д-р Дулитъл" предлага на своите клиенти богата гама храни, козметични продукти и аксесоари, подбрани с любов за вашите любимци.Изграден през 2007 година, комплекса е разделен на зоомагазинна част и ветеринарна клиника.

Клиниката разполага с приемно отделение, аптека, два кабинета, лаборатория с пълен набор апаратури, операционна и стационар.Услугите, които предлагаме са в областта на вътрешните болести, лечебната и козметична хирургия, стоматологията, офталмологията, ехографията и кардиологията са само част от дейността на комплекса.Ветеринарна Клиника " Vet Life'

Град: Бургас

 кс."Зорница" зад блок 43

д-р Николай Митев

тел: 089 867 5421Ветеринарна клиника " Байрон"

Град: Бургас

 ул. Екзарх Йосиф 3

тел: 056 842 257Ветеринарна клиника " Бивет"

Град: Бургас

 ул. Хан Крум 44

email: bivet@abv.bg

web: www.bivet-bg.com

тел: 056/814067; 0887 907 344

Ние Ви предлагаме пълно ветеринарно медицинско обслужване и подробни съвети за отглеждането и грижите за домашният Ви любимец. Разполагаме с чакалня, кабинет за първоначални прегледи, манипулационна и операционна зала. Предлагаме на нашите пациенти след оперативен стационар и интензивни грижи. При предварително записан час можем да осигурим и място за паркиране. В нашият магазин предлагаме храни, аксесоари, четки и гребени, транспортни чанти, играчки, легла и козметика от водещи световни марки, лечебни и профилактични храни за кучета, котки, морски свинчета, зайчета и декоративни птички.Ветеринарна клиника и аптека " Vivavet"

Град: Бургас
 

жк "Бр. Миладинови" 134-А

 тел.: 056/ 810 760
 e-mail : vivavet@abv.bg This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 skype : vivavet-bourgas

Ветеринарна клиника VIVAVET отвори врати на 17 юли 2006г. Разполага с удобна приемна, кабинет за ваксинации и манипулации, просторна операционна, лабораторен сектор и стационар. Нашите пациенти се вписват и проследяват в електронната картотека на софтуера, с който работим - ANDIAG. Клиниката е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяващи бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции, стоматологична и родилна помощ. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на Merial и Intervet. В нашата лаборатория извършваме бързо и качествено общ морфологичен кръвен анализ /броене на еритроцити, левкоцити, бяла кръвна картина, хемоглобин, СУЕ/, биохимичен анализ на кръв /22 показатела/, пълен анализ на урина, паразитологични анализи-за кръвни паразити, чревни и кожни паразити. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукова диагностика. При нас се имплантират електронни идентификационни чипове и съдействаме за оформяне на документи при пътуване зад граница.Ветеринарни кабинети " Сте-Ди"

Град: Бургас

к-с ,,Лазур" ул."Копривщица" бл. 113А

тел: 0888 69 29 66 , 056 81 66 83

Кабинет 2

к-с ,,Меден рудник” бл.524

тел: 0882430595

web: http://www.stedivet.com/